Du ved det helt sikkert godt. Når vi skal have succes med online markedsføring, kommer vi ikke uden om Google.

Google ads kan være din vej til mange nye kunder, og jeg kan være din troværdige sparringspartner hele vejen. Uanset om dit felt er inden for B2B, B2C, service, webshop eller andet, kan der ligge et meget stort potentiale i Google ads.

I bund og grund kan vi arbejde med Google på to måder: Vi kan arbejde med søgemaskineoptimering, eller vi kan arbejde med betalt annoncering. 


Mulighederne for annoncering på Google

Formålet med annoncering på Google er naturligvis at drive trafik ind til din forretning eller vare. Vi kan arbejde med annoncering på forskellige niveauer, men oftest er dine kunder meget langt i deres købsbeslutning på Google. Dine Google ads vil derfor ofte være meget handlings- eller ”shopping”orienterede. 

Som udgangspunkt arbejder vi oftest med:

  • Google ads og search ads

  • Google Shopping

  • Remarketing

Herudover er der selvfølgelig også andre online annonceringsmuligheder som f.eks. Facebook og Instagram, som kunne være et fint supplement til dine Google ads. På disse kanaler kan vi samtidigt bearbejde målgrupper, som endnu ikke er så langt i deres købsbeslutning. 


Sådan foregår det...

Har du en konto i forvejen, starter jeg med en analyse af den eksisterende konto og kommer med forslag til set-up. Den analyse indeholder bl.a. 

  • Kampagnestruktur

  • Søgeord

  • Opdeling af søgeord i annoncegrupper

  • Budget

  • Udvidelse af annonceudvidelser

  • Annoncebudskaber

Har du ikke en konto i forvejen, laver jeg en forudgående analyse af markedet og kommer med forslag til et komplet set-up. Jeg har også mulighed for at lave en indledende søgeordsanalyse, der kan danne grundlag for en mere målrettet annoncering.

Månedlige statistikker og follow-up er en del af pakken, når du har dine Google ads hos mig. Vores samarbejde er uden binding og kan opsiges pr. løbende måned. 


Din investering…

Jeg har gjort det nemt for dig. Google ads ligger i pakker med fast månedlig ydelse, der afhænger af, hvor mange søgeord og annoncer, vi skal arbejde med. Jeg anbefaler altid en opstartsperiode på min. 3 måneder til en fast pris.

Herefter har du en fast månedspris + dit annoncebudget. Mine priser starter fra DKK 1500,- pr.  måned for 1-5 kampagner. Lad mig give dit et samlet tilbud – ingen ekstra omkostninger eller noget med småt. 


Der er sket store forandringer på online markedet det seneste år. Det betyder, at der nu er mulighed for et tættere samarbejde med Google end tidligere, hvor vi har eksperthjælp lige ved hånden.

Jeg varetager naturligvis den kontakt med Google for dig, hvilket også sikrer, at din konto er up-to-date med de nyeste features. 

Samarbejde med Google


Hvorfor vælge at lade mig hjælpe dig?

Der findes mange bureauer, som arbejder med Google ads og forskellige metoder at gribe det an på.

Når du vælger et samarbejde med mig, vælger du et menneske bag skærmen med årelang erfaring med online markedsføring. Det betyder, at du får erfaring, teknisk snilde men også løbende optimering af dine kampagner, hvor vi kontinuerligt udvikler på resultaterne. Det, som et automatiseret system ikke kan gøre for dig, er at tage højde for mennesket bag købsbeslutningen hos dine kunder. Det betyder, at jeg arbejder med optimering af din annoncering i forhold til dine forskellige målgrupper undervejs. 


Et samarbejde jeg ikke vil undvære.

Jeg startede med at få Dorthes hjælp til én af mine kunder. I dag overlader jeg det trygt til Dorthe at hjælpe mig med at hjælpe mine kunder bedst muligt, når det kommer til online markedsføring, her især Facebook annoncering og Google adwords.

Dorthe er en kompetent sparringspartner. Jeg værdsætter vores sparring og dialoger om mine kunders vækst, og resultaterne taler for sig selv. Jeg kan til enhver tid anbefale Dorthe.
— Britt Kjær Overgaard, Selvstændig Marketingkonsulent & Rådgiver - Britt&KO

_S9A0168 copy.jpg

Vil du være synlig på nettet, når dine kunder er klar til at købe?

Så kontakt mig, og lad os snakke om mulighederne.

Er du i tvivl om, om Google Ads er det rigtige for dig, tager jeg gerne en afklarende samtale, før du beslutter dig.

JA TAK - jeg vil gerne høre mere


Dorthe er vores betroede marketingsmedarbejder i egen afdeling. Hun står for de sociale medier samt adwords-kampagner for vores internationale website paperturn.com. Dorthe er god til at tage på kursus løbende, så hendes viden på områderne er up-to-date. Dorthe er et sikkert valg, hvis man søger en af de bedste samarbejdspartnere på området.
— Tommy Jepsen, Paperturn